Overslaan naar content

IT Operations engineer / Systeembeheerder, €3.200 - €4.000, Breda

  • Breda
€ 3.200 - € 4.000 per maand32-40 uur p.w.

Functieomschrijving

Ben jij klaar om de ruggengraat te versterken van onze technische infrastructuur en onze bedrijfskritieke systemen te ondersteunen? Lees snel verder!


Whitevision is een snelgroeiend SaaS-bedrijf met grote ambities. We willen eentonig en repeterend werk de wereld uit helpen, omdat we geloven dat dat bijdraagt aan het werkgeluk van mensen. We streven voortdurend naar de verbetering van ons SaaS-platform. Jij als IT Operations engineer (32-40 uur p.w.) speelt daarin een cruciale rol, door het waarborgen van de continuïteit, schaalbaarheid en veiligheid van onze infrastructuur en diensten.


Wat ga je doen?

Als IT Operations engineer (of Systeembeheerder) ben je onderdeel van ons Product Management team en werk je aan het beheer en de verbetering van onze platforms. Dit is een nieuwe functie binnen ons bedrijf, daarom speel je een actieve rol bij het vormgeven en specificeren van de taken en verantwoordelijkheden die bij deze rol horen.

Samen met de lead-developer en softwarearchitect ontwerp en implementeer je netwerkinrichting strategieën om een robuuste en schaalbare infrastructuur te waarborgen. Dit omvat het beheer van DNS, webserver-routing en Azure-omgevingen. Daarnaast draag je zorg voor goede documentatie en continue procesverbetering.


Wat ga je nog meer doen:

+ zorgen voor optimale uptime van ons platform d.m.v. monitoring van de infrastructuur en services
+ effectief detecteren, registreren en opvolgen van incidenten, zodat het hopelijk bij een eenmalig incident blijft
+ het beheer van clusters op zowel Windows als Linux, inclusief web-, applicatie-, database-, messaging-, mail-, en beveiligingssystemen

Vereisten


Wat breng je mee?
Je hebt uitgebreide ervaring met het beheren en optimaliseren van een fysieke en virtuele infrastructuur en hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Je initieert complexe projecten en weet je collega's mee te nemen om deze tot een goed einde te brengen. Het is belangrijk dat je:

+ minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare rol als systeembeheerder of in een gerelateerd vakgebied hebt
+ goede kennis en ervaring hebt met het beheer van cloudplatformen (Azure is een pré)
+ goed zelfstandig kunt werken én de flexibiliteit hebt om effectief samen te werken

+ uitstekende communicatieve vaardigheden hebt, zowel in het Nederlands als in het EngelsOnze Whitevision manier van werken is met respect, daadkracht, betrokkenheid en ambitie.

Deze kernwaarden passen dan ook uitstekend bij jouw persoonlijkheid.Wat bieden wij?

Naast het werken binnen een heel gezellig en gemotiveerd team van ruim 40 mensen op een mooi kantoor in Breda, bieden wij jou het volgende:

+ een mooi startsalaris tussen de € 3.200 en € 4.000 o.b.v. 40 uur, afhankelijk van jouw kennis en ervaring
+ goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een laptop en uitstekende pensioenregeling
+ 25 vakantiedagen per jaar en de mogelijkheid om 5 extra dagen te kopen (o.b.v. 40 uur)
+ alle mogelijkheden om jezelf binnen onze organisatie verder te ontwikkelen en je kennis te vergroten
+ ruimte voor eigen initiatieven en ideeën in een open, eerlijke en kritische werkomgeving
+ een hecht Product Management team dat zich wil onderscheiden door prettige samenwerking, autonomie en continue verbetering, waardoor we productief en wendbaar blijven om hoogwaardige software oplossingen te realiseren
+ een team waarin hard gewerkt wordt, maar ook voldoende ruimte is voor plezier. Zo hebben wij regelmatig een leuke borrel en vele toffe teamdagen.


Solliciteer direct!

Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging en wil jij de onmisbare schakel op ons kantoor worden? Solliciteer dan direct en wie weet ben jij binnenkort onderdeel van het Whitevision team!

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact met ons op via 076 560 7820 (Acquisitie wordt niet op prijs gesteld).

of

Solliciteer in 5 stappen

Droombaan gevonden? Stuur snel je sollicitatie op

Korte telefonische intake, zo krijgen we een compleet beeld

Yes een match! Je komt langs voor een kennismaking

Allebei enthousiast? Dan hebben we een vervolggesprek

Je krijgt een aanbod en tekent het contract

Gefeliciteerd! Welkom bij Whitevision

Wie is Whitevision?

Al meer dan 1500 organisaties maken gebruik van onze oplossingen! Whitevision is een groeiend SaaS-bedrijf van ruim 40 medewerkers gevestigd in Breda. Wij helpen al bijna 20 jaar organisaties met oplossingen waarmee inkomende documenten (zoals inkoopfacturen) snel en eenvoudig digitaal worden verwerkt.

Wat ons drijft is eentonig en repeterend werk de wereld uit helpen, waardoor we bijdragen aan het werkgeluk van mensen. Dat vinden wij belangrijk, omdat we geloven in talenten van mensen. Dit staat ook centraal in onze werkwijze en in onze omgang met gebruikers, partners, medewerkers en toeleveranciers.