Overslaan naar content

Projectplanner en -ondersteuner, €2.400 - €3.400, Breda

  • Breda
€ 2.400 - € 3.400 per maand24 uur p.w.

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een dynamische functie waarbij je je organisatorische èn sterke administratieve talenten kunt inzetten? Lees dan snel verder!

Whitevision is een snelgroeiend SaaS-bedrijf met grote ambities. We willen eentonig en repeterend werk de wereld uit helpen, omdat we geloven dat dat bijdraagt aan het werkgeluk van mensen. Jij als projectplanner en -ondersteuner (24 uur p.w.) speelt daarin een cruciale rol door het maken van een efficiënte planning en voorbereiding zodat projecten succesvol worden afgerond.


Wat ga je doen?

Je vormt, samen met je collega van het projectbureau, een belangrijke schakel in het proces van ontvangst van de offerte tot afronding van het project. Dankzij jouw bijdrage kunnen onze negen consultants zich volledig focussen op wat voor hen belangrijk is: de klant en de implementatie van onze softwareoplossingen. 


Je bent het aanspreekpunt voor collega’s, klanten en partners m.b.t. planningsvragen. Je bent het eerste contact na ondertekening van de offerte. Je stemt de planning af met diverse stakeholders en zorgt voor goede vastlegging en duidelijke communicatie. Het managen van heldere verwachtingen is daarbij belangrijk.


Je planningswerkzaamheden wissel je af met diverse administratieve en voorbereidende taken rondom de projecten. Voorbeelden van werkzaamheden zijn:

+ voorbereidende projecttaken klaarzetten en signaleren of deze tijdig worden opgepakt
+ je hebt dagelijks contact met consultants om allerlei zaken af te stemmen
+ klantverzoeken beoordelen en offertes t.b.v. optimalisaties maken
+ het up-to-date houden van communicatietemplates; veel interne processen zijn geautomatiseerd. Het bijhouden en controleren van deze processen is belangrijk


Vereisten


Wat breng je mee?
Je kunt goed overzicht houden, bent administratief heel sterk en weet goed prioriteiten te stellen. Bij het afstemmen van projectplanningen weet jij als geen ander hoe belangrijk professionaliteit is en je stelt de klantbeleving hoog in het vaandel. Belangrijk is dat je:

+ minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke rol hebt
+ een hands-on mentaliteit hebt; je denkt in oplossingen
nieuwsgierig en leergierig bent
+ beschikt over een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid
+ uitstekende communicatieve vaardigheden hebt, zowel in het Nederlands als in het EngelsOnze Whitevision manier van werken is met respect, daadkracht, betrokkenheid en ambitie.

Deze kernwaarden passen dan ook uitstekend bij jouw persoonlijkheid.Wat bieden wij?

Naast het werken binnen een heel gezellig en gemotiveerd team van ruim 40 mensen op een mooi kantoor in Breda, bieden wij jou het volgende:

+ een mooi startsalaris tussen de € 2.400 en € 3.400 o.b.v. 40 uur, afhankelijk van kennis en ervaring
+ goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling
+ 25 vakantiedagen per jaar en de mogelijkheid om 5 extra dagen te kopen (o.b.v. 40 uur)
+ alle mogelijkheden om jezelf binnen onze organisatie verder te ontwikkelen en je kennis te vergroten
+ ruimte voor eigen initiatieven en ideeën in een open, eerlijke en kritische werkomgeving
+ een team waarin hard gewerkt wordt, maar ook voldoende ruimte is voor plezier. Zo hebben wij regelmatig een leuke borrel en vele toffe teamdagen.


Solliciteer direct!

Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging en ga jij onze consultants ondersteunen? Solliciteer dan direct en wie weet ben jij binnenkort onderdeel van het Whitevision team!

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Cecko (Teammanager consultants) via 076 560 7820 (Acquisitie wordt niet op prijs gesteld).

of

Solliciteer in 5 stappen

Droombaan gevonden? Stuur snel je sollicitatie op

Korte telefonische intake, zo krijgen we een compleet beeld

Yes een match! Je komt langs voor een kennismaking

Allebei enthousiast? Dan hebben we een vervolggesprek

Je krijgt een aanbod en tekent het contract

Gefeliciteerd! Welkom bij Whitevision

Wie is Whitevision?

Al meer dan 1500 organisaties maken gebruik van onze oplossingen! Whitevision is een groeiend SaaS-bedrijf van ruim 40 medewerkers gevestigd in Breda. Wij helpen al bijna 20 jaar organisaties met oplossingen waarmee inkomende documenten (zoals inkoopfacturen) snel en eenvoudig digitaal worden verwerkt.

Wat ons drijft is eentonig en repeterend werk de wereld uit helpen, waardoor we bijdragen aan het werkgeluk van mensen. Dat vinden wij belangrijk, omdat we geloven in talenten van mensen. Dit staat ook centraal in onze werkwijze en in onze omgang met gebruikers, partners, medewerkers en toeleveranciers.