Overslaan naar content

Consultant, €3.000 - €4.100, Breda

  • Breda
€ 3.000 - € 4.100 per maand32-40 uur p.w.

Functieomschrijving

Ben jij de gedreven en op samenwerking ingestelde Consultant die de overtuiging heeft dat het altijd efficiënter en eenvoudiger kan?

Houd je van klantcontact en wil jij jezelf verder ontwikkelen op het gebied van software implementaties? Solliciteer dan op deze vacature en ga de uitdaging aan binnen ons leuke team!

Whitevision is een snelgroeiend SaaS-bedrijf met grote ambities. We willen eentonig en repeterend werk de wereld uit helpen, omdat we geloven dat dat bijdraagt aan het werkgeluk van mensen. Jij als Consultant (32-40 uur p.w.) speelt daarin een cruciale rol, door de software voor onze klanten zo goed mogelijk in te richten.


Wat ga je doen?

Als Consultant heb je de verantwoording over diverse projecten bij onze klanten, waarbij het installeren en configureren van standaard softwareoplossingen en het trainen van de gebruikers tot de hoofdtaken behoort. Het installeren en configureren gebeurt in onze eigen software op basis van een configuratie module aangevuld met SQL-query’s. Je voert de werkzaamheden uit bij de klant op locatie, of op afstand vanuit kantoor of huis. Erg afwisselend, omdat je steeds meerdere projecten parallel uitvoert.


Samen met de klant neem je de huidige (financiële) werkprocessen en wensen door en geef je advies hoe deze in onze software het efficiëntst mogelijk kunnen worden ingericht. Hiermee help je de gebruikers repeterend en eentonig werk te verminderen waardoor er meer ruimte is voor het werk waar ze plezier uit halen. Je werkdag is elke keer weer anders. Je werkt zelfstandig, maar hebt ook nauw contact met alle disciplines binnen de organisatie. Binnen het Whitevision-team heeft iedereen zijn eigen expertise, maar uiteindelijk zijn we samen één team met een gezamenlijke ambitie.

Vereisten


Wat breng je mee?
Je bent nieuwsgierig en leergierig en kunt klanten op een plezierige en geduldige manier instructie geven. Je spot (commerciële) kansen bij onze bestaande klanten en zet deze om in acties. Belangrijk is dat je:

+ hbo werk- en denkniveau hebt
+ minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke rol en ervaring of affiniteit met ICT hebt
+ ervaring hebt met een scripttaal, bij voorkeur SQL
+ een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid hebt
+ uitstekende communicatieve vaardigheden hebt, zowel in het Nederlands als in het EngelsOnze Whitevision manier van werken is met respect, daadkracht, betrokkenheid en ambitie.

Deze kernwaarden passen dan ook uitstekend bij jouw persoonlijkheid.Wat bieden wij?

Naast het werken binnen een heel gezellig en gemotiveerd team van ruim 40 mensen op een mooi kantoor in Breda, bieden wij jou het volgende:

+ een mooi startsalaris tussen de € 3.000 en € 4.100 o.b.v. 40 uur, afhankelijk van kennis en ervaring
+ goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een leaseauto, mobiele telefoon en uitstekende pensioenregeling
+ 25 vakantiedagen per jaar en de mogelijkheid om 5 extra dagen te kopen (o.b.v. 40 uur)
+ alle mogelijkheden om jezelf binnen onze organisatie verder te ontwikkelen en je kennis te vergroten
+ ruimte voor eigen initiatieven en ideeën in een open, eerlijke en kritische werkomgeving
+ een team waarin hard gewerkt wordt, maar ook voldoende ruimte is voor plezier. Zo hebben wij regelmatig een leuke borrel en vele toffe teamdagen.


Solliciteer direct!

Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging en ga jij onze klanten helpen het meeste uit de Whitevision software te halen? Solliciteer dan direct en wie weet ben jij binnenkort onderdeel van het Whitevision team!

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Cecko (Teammanager consultants) via 076 560 7820 (Acquisitie wordt niet op prijs gesteld).

of

Solliciteer in 5 stappen

Droombaan gevonden? Stuur snel je sollicitatie op

Korte telefonische intake, zo krijgen we een compleet beeld

Yes een match! Je komt langs voor een kennismaking

Allebei enthousiast? Dan hebben we een vervolggesprek

Je krijgt een aanbod en tekent het contract

Gefeliciteerd! Welkom bij Whitevision

Wie is Whitevision?

Al meer dan 1500 organisaties maken gebruik van onze oplossingen! Whitevision is een groeiend SaaS-bedrijf van ruim 40 medewerkers gevestigd in Breda. Wij helpen al bijna 20 jaar organisaties met oplossingen waarmee inkomende documenten (zoals inkoopfacturen) snel en eenvoudig digitaal worden verwerkt.

Wat ons drijft is eentonig en repeterend werk de wereld uit helpen, waardoor we bijdragen aan het werkgeluk van mensen. Dat vinden wij belangrijk, omdat we geloven in talenten van mensen. Dit staat ook centraal in onze werkwijze en in onze omgang met gebruikers, partners, medewerkers en toeleveranciers.